Vertrouwenscommissie

Vertrouwenscommissie Aikido Shoryukai Nederland

Binnen de ASN hebben we een vertrouwenscommissie ingesteld welke benaderd of geraadpleegd kan worden indien men in conflict komt met leraren of andere leden binnen de dojo of andere dojo’s van de ASN en dit niet intern of op een andere manier opgelost kan worden.

Hierbij moet met denken aan:

  • Discriminatie
  • Seksuele intimidatie
  • Agressie of geweld
  • Pesten
  • Dwang
  • Machtsmisbruik

De vertrouwenscommissie bestaat uit (zie onder voor de profielschetsen)

Yohanam Arulandu +31634910700 yohanam@shoryukai.nl

Jelke Blankenstein +31681700867 jelke@shoryukai.nl

Zie onderstaand procesbeschrijving.

Yohanam Arulandu

Yohanam-Arulandu

Vanuit dojo Breda een warm welkom aan iedereen.

Mijn naam is Yohanam Arulandu. Geboren in Sri Lanka en vanaf mijn 12e opgegroeid in Nederland. Mijn grootste hobby is genieten van het leven en daar hoort voor mij aikido bij. Wat een heerlijke sport waar ik mijn fysieke lijf kan laten ontspannen en mijn geest kalmte kan brengen.

Op de tatami ben ik even niet de moeder van 2 prachtige dochters, de vrouw van, de zorgverlener, docent, nee ik ben dan even alleen Yohanam met haar “eigenruimte”. Leeftijd, afkomst, geaardheid, kleur noem ze maar op….het doet er niet toe. Je bent een individu met een eigenheid. En die eigenheid krijgt ruimte op de tatami om zich verder te ontplooien.

De tatami is een plek voor mij waar de ruimte gewaarborgd wordt met respect en veiligheid. Dit is ook precies waar het om gaat als je de functie van vertrouwenspersoon wilt vervullen.

Het is me dan ook een eer om door de leden gekozen te worden om voor de ASN de functie van vertrouwenspersoon in te mogen vullen samen met Jelke.

Bij aikido gaat het tenslotte over de weg van/naar harmonie!

Yohanam Arulandu +31634910700 yohanam@shoryukai.nl

Jelke Blankenstein

Jelke-Blankenstein

Ik ben Jelke Blankenstein, woonachtig aan een van de singels in Breda met mijn vriendin en mijn dochter. In mijn vrije tijd ga ik graag met ons gezin de natuur in of verdiep ik mij in fotografie, design, technologie en koffie. Daarnaast ben ik sinds eind vorig jaar aangesloten bij de dojo in Rijen.

Aikido versterkt mijn vermogen om zowel fysiek als mentaal mee te bewegen met mijn omgeving. Het geeft me meer gevoel bij mijn eigen ruimte en de impact die kan ontstaan vanuit flexibiliteit, harmonie en eigen rust.

Als vertrouwenspersoon vind ik het belangrijk om jou ook de ruimte te geven die je nodig hebt. Dit doe ik door naar je te luisteren wanneer je daar behoefte aan hebt, met je te praten over wat er bij je speelt en indien je dat wilt jou te helpen in het identificeren van je mogelijkheden.

Jelke Blankenstein +31681700867 jelke@shoryukai.nl