Yudansha Stages

Beste ASN leden zoals vele van jullie weten worden er voor de Yudansha (aikidoka’s die werken voor een dangraad) speciale stages georganiseerd om hen te begeleiden naar die dangraad.

Hierin heeft de Technische Commissie (TC) besloten dat deze stages een bredere geografische spreiding moeten krijgen om de toegankelijkheid hiervan te bevorderen. Aan de stagelocatie Dojo Breda worden nu Dojo Spijkenisse, Dojo Uden en Dojo Culemborg toegevoegd. Op deze locaties geven de leden van de technische commissie die begeleidingsstages om de Aikidoka’s voor te bereiden op hun dangraad. De TC formuleert elk jaar een centraal thema waar de stages naar refereren. Dit jaar is dat Hamonie (Ai).

De technische commissie draagt ook zorg voor de jaarplanning en de communicatie hiervan. Zoals jullie gewend zijn en van ons mogen verwachten, wordt deze planning op verschillende manieren gecommuniceerd. Dit gebeurd via onze site, facebook en via de dojo-houders. Aan de yudanshastages zijn nog steeds de gebruikelijke kosten verbonden, en het verplichte karakter ervan voor promovering ook. Als je gaat denk dan zeker aan het aftekenen van deze stages. Wij wensen jullie veel plezier toe tijdens deze stages.

Mochten er nog vragen zijn stel ze gerust!

Technische commissie: Ruud, Peter, Rob, Jack en Peter